Новини

На Корзо один із найкращих шеф-кухарів країни готуватиме середземноморські страви

7 липня ресторан «Фанфан» відкрив новий концепт – працюватиме у режимі «відкритої кухні», услід за популярними європейськими віяннями. Такого формату на Закарпатті ще не пропонували.

Йдеться про нову літню пропозицію від «Фанфану». Надихнувшись легкістю закарпатського літа та особливою атмосферою центру старовинного міста шеф-кухар ресторану готуватиме для своїх відвідувачів безпосередньо на Корзо – усе, що замовлять ужгородці чи гості міста, готуватиметься поблизу літньої тераси. Таким чином, усі охочі отримають ще й безкоштовний майстер-клас від шеф-кухаря – Олега Колісніченко. Випускник кулінарної школи, Олег роками сам вдосконалював свою майстерність у ресторанах столиці та інших міст. Минулого року навчався в Парижі, в кулінарному інституті одного з найвідоміших рестораторів світу Алана Дюкаса, у власності якого більше 20-ти ресторанів. А також трійка найвідоміших поварів у підпорядкуванні.

Новий шеф-кухар «Фанфану» має свій авторський стиль. Який сам характеризує так: «Це поєднання трьох кухонь: Італія, Франція та Середземномор’я, а також трохи Іспанії. Я - автор подачі, автор смаків. Поєдную смаки так, щоб не програвати у цьому». За словами Олега, продукт має залишатися продуктом. А багато поварів в українських ресторанах про це забувають. «З продуктами треба вміти поводитися. Мене ніколи не підводило моє відчуття, мої руки. У цьому я впевнився також, працюючи з професіоналами у одному з ресторанів Алана Дюкаса, розташованому на самій верхівці Ейфелевої вежі «Жюль Верн», - каже Олег.

Усіх охочих запрошують смакувати вже з 12.00. Оскільки для відвідувачів тераси готуватимуть безпосередньо на Корзо, то гості «Фанфану» зможуть насолодитися не лише самими стравами, а й процесом приготування. Та – спілкуванням із знаменитим шеф-кухарем.

 

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.