Новини

Серіали які варті вашої уваги

Одним з найпопулярніших видів пасивного відпочинку є перегляд серіалів, яких за останні роки назбиралась велика кількість. Для того щоб скрасити ваш вечір я пропоную вам свій список серіалів:

  1. «Вікінги».

Цей серіал побудований на історичних подіях та легендах про скандинавських воїнів. Головний герой – легендарний данський конунг Рагнар Лодброк (на фото) певно один з найцікавіших та багатогранних персонажів в кінематографі. Серіал розповідає про походи вікінгів на землі середньовічної Англії, а згодом і на інші території. Хоч і серіал відрізняється від історії – він рекомендується для перегляду тим, хто нею цікавиться. Однак серіал сподобається навіть тим, хто вважає історію нудною, тому що надасть змогу спостерігати за цікавими персонажами та ситуаціями, які змусять задуматись над їхніми вчинками та провести паралель з реальним життям. Серіал порушує релігійні, моральні та етичні теми, що дозволить кожному з глядачів побачити та зрозуміти протилежні точки зору в різноманітних питаннях. Не радив би до перегляду тим, кого лякають криваві 18+ сцени та жорстокість, що була притаманна середньовіччю, однак думаю серед читачів знайдуться і зацікавлені.

P.S.

Якщо серіал вам сильно сподобається і захочеться більше, то також рекомендую до перегляду «Останнє королівство». В цьому серіалі описуються ті самі події, однак зі сторони Англійців, що страждали від нападів язичників.

 2. «Чорне дзеркало».

Серіал розповідає про події, що відбуваються в недалекому майбутньому, світі, де технології почали кардинально змінювати наш розум та емоції. Кожна серія має окремий сюжет не пов'язаний з попередньою, тож нема потреби дивитись всі серії, однак я вважаю, що хоч одну повинен подивитись кожен. Цей серіал точно не для людей зі слабкими нервами, адже після перегляду кожної серії залишається тривожне відчуття, що надовго відкладається в голові. Головна мета серіалу – показати, яким жахливим може бути наше майбутнє, якщо людство стане більш аморальним і технології та гаджети почнуть бути важливішими за почуття та емоції. Кожна серія вчить нас цінувати окремі аспекти нашого теперішнього життя: сім'ю, друзів, коханих та головне свободу наших емоцій та думок. Більшість серій не мають хорошого кінця, але я вважаю це на краще, тому що побачивши яким тривожним може бути майбутнє, нам захочеться змінити його. Популярні та талановиті актори, неймовірний сюжет, атмосферні саундтреки та хороший візуал, але не тільки тому я рекомендую цей серіал, а головне через те, що він може змінити ваше життя.

3. «Теорія великого вибуху».

Його я рекомендую всім кому подобається хороший гумор та розповіді про звичайне буденне життя незвичайних людей. Головні персонажі – геніальні вчені Шелдон Купер та Леонард Хофстедер знайомляться з новою сусідкою на ім’я Пенні, яка далека до науки, однак дивним чином знаходить з ними спільну мову. Цей серіал ідеально підходить для тих, хто хоче провести вечір під спокійний та веселий серіал, а заодно побачити як живеться геніям у сучасному світі.

 4. «Чорнобиль».

Не важко здогадатись, що серіал адаптує трагічну аварію на Чорнобильській АЕС 1986 року, яка залишила великий слід в історії людства. Сценаристи, продюсери та режисери витратили багато часу на підготовку, збирали точну інформацію з надійних джерел що б зробити серіал максимально правдивим та висвітлити реальні події які довилось пережити людям, що стали жертвами трагедії. Це не звичайне документальне кіно, а справжня драма, яка чітко висвітлює не лише події що відбулися, а також емоції та переживання залучених до подій людей. Критики надзвичайно позитивно описують серіал, адже він не схожий на всі інші і розповідає про причини та наслідки події, про яку всі повинні знати, а також про героїв ліквідації, яких всі повинні пам’ятати.

 5. «Темрява»

Маловідомий німецький серіал в жанрі драма, детектив та фантастика, однак точно вартий до перегляду. Серіал порушує питання крихкості часу, події в яких вчора ще не настало, завтра – вже було, а сьогодні – це одночасно і завтра і вчора. На перший погляд може здаватись, що в цьому серіалі нічого не логічно і дуже заплутано, однак якщо уважно стежити за подіями серіалу то вони створять логічну послідовність і їх розв'язка буде справжнім вибухом мозку. Тут багато персонажів в кожного з яких своє окрема історія, але тим чи іншим чином пов'язана з іншими. Він дуже сподобається допитливим людям, яких завжди приваблювала загадковість. Цікавість від перегляду ніколи не зменшується, а тому я рекомендую вам ознайомитись з цим загадковим та логічно заплутаним шедевром.

Du kommer att riskera att förlora för alltid hälsa din penis
kanadensisk gastric bypass http://proscene.co.ke/index.php/forum/donec-eu-elit/101700-billiga-lora… infektion jäst Verkar naturligt i
3rh
Över disk halsen sprutar hävdar att smörja baksidan av halsen, vilket minskar vibrationer och minimera bullret Tryck och håll i 10-15 sekunder och upprepa ett antal gånger under dagen
ligamentet skada använda studie http://proscene.co.ke/index.php/forum/donec-eu-elit/103329-ingen-rx-dox… öroninfektion och STD behandling
Tanken på att flyga skulle vara din trigger (eller orsak) för eventuella framtida angrepp
Så dessa stoppade tecken på åldrande börjar äntligen att visa och frustrationen har lett dig att söka svaren på nätet, är rätta jag? Nå, kommer du förmodligen att leta efter vad de flesta människor skulle märka "de bästa rynkkrämer"
säsong för livet Chlamydia trachomatis http://whitecitymedicalclinic.com/index.php/forum/suggestion-box/311004… Den mest pålitliga online drog leverantören Utan recept behövs,
i87
9ws
Det finns också några hälsosam livsstil förändringar som skulle vara till nytta för alla, till exempel utöva på en daglig basis, försöker vila och slappna av, minska stress, och äta en hälsosammare kost

пн, 05/10/2020 - 05:21 Постійне посилання
Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.