Новини

Закарпатець планував смажити мʼясо, а спалив альтанку

Похибка у влаштуванні димаря завжди як бомба сповільненої дії: ніколи не знаєш, коли вона спрацює.


Так, імовірно через це, світле свято Великодня було зіпсоване для власників дворогосподарства у с. Підвиноградів Берегівського району.

Господар розпалив вогонь у мангалі, вбудованому в альтанку,  далі пішов за м’ясом, а повертаючись побачив як над нею горить дах.

За вказаною адресою прибули місцеві пожежні-рятувальники та професійні вогнеборці м. Виноградів. Щоб загасити пожежу на площі 18 кв.м бійцям ДСНС знадобилось вісім хвилин.

ГУ ДСНС України у Закарпатській області 

Коментувати
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.